Galatasaray:2 - Akhisar Belediyespor:1

Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Galatasaray, konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u Umut Bulut ve Bilal Kısa'nın golleriyle 2-1 mağlup etti.

G.Saray:2 - Akhisar B.Spor:1
TARAFTARDAN YÖNETİME VE FUTBOLCULARA TEPKİ

CİHAN'da yer alan habere göre 
Galatasaray taraftarı maç öncesinde yöneticilere ve futbolculara sırtını dönerek protesto etti. Son zamanlarda aldığı üst üste kötü sonuçlara derbi mağlubiyetini de ekleyen Galatasaray'da taraftarlar yönetim başta olmak üzere takımdaki birçok futbolcuyu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde protesto etmişti.

Sarı kırmızılı taraftarların tepkisi kupa maçında da devam etti. Maç öncesi taraftar hiç bir oyuncuyu tribüne çağırmayarak tepkisini gösterirken kadroda bile olmayan Muslera'ya uzun süre "I love you Muslera" şeklinde tezahürat yaptı.

Ayrıca taraftarlar tepkilerini şu tezahürat ile dile getirdi: "Koca kulüp kalmış birkaç ruhsuza. Hepsi çete olmuş gözleri para. Sözümüz yok bizim adam olana. Hakkınız ödenmez Sneijder-Muslera"

Maç başladıktan sonra da taraftarların tepkileri dinmedi. Sarı kırmızılı taraftarlar Umut Bulut'un ayağından bulduğu ilk gol sonrası, "Dursun Özbek istifa" diyerek tepkilerini göstermeye devam etti.
Konular Spor Haberleri