Garipoğlu ailesinden yürekleri sızlatan fotoğraf

Münevver Karabulut cinayeti sanığı Cem Garipoğlu'nun ailesi skandal bir paylaşım yaptı. Kız kardeşi S. Garioğlu instagram hesabından ailenin fotoğrafını paylaştı. Ancak oturdukları koltuk dikkatli gözlerden kaçmadı.

Garipoğlu ailesinden yürekleri sızlatan fotoğraf

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi S. Garipoğlu kısa bir süre önce instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir fotoğraf yayınladı. Muhabir TV'nin haberine göre fotoğraftaki mutlu aile tablosunun altında korkunç bir detay ortaya çıktı.

Habere göre, Münevver Karabulut'un öldürüldüğü odada bulunan koltukta helen olayın izleri duruyor. Koltuğu atmadıkları gibi üzerinde de gülerek poz veren Garipoğlu ailesi tepkilere neden oldu. Tepkiler sonrası ise fotoğraf silindi.

Bir aile karesi gibi görünen ve yeni çekilmiş olan fotoğrafta, Garipoğlu ailesi, oturdukları bir koltuk üzerinde poz vermişti. Ancak kısa bir süre sonra gelen tepkiler üzerine S. Garipoğlu o aile fotoğrafını sildi. Çünkü poz vererek oturdukları koltuk, Münevver Karabulut’un 12 yıl önce öldürüldüğü odada yer alan koltuktu.

KOLTUĞU ATMAMIŞLAR

Bu fotoğraf karesi, Garipoğlu ailesinin olaydan sonra taşındığı başka eve o koltuğu da götürdüğünü de ortaya koyuyordu. Bunu fark eden takipçilerin tepki göstermesi üzerine fotoğraf karesi bir süre sonra silindi.

Garipoğlu ailesinden yürekleri sızlatan fotoğraf

Garipoğlu ailesinden yürekleri sızlatan fotoğraf - Resim : 2