Gökberk Demirci 'Yemin' dizisine veda mı ediyor?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinin başrol oyuncusu Gökberk Demirci ile ilgili ortaya atılan iddia kafaları karıştırdı.

Gökberk Demirci 'Yemin' dizisine veda mı ediyor?

Akşam Gazetesi'nin haberine göre senaryosunu Nazmiye Yılmaz'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Hakan Arslan ve Reyhan Pekar'ın oturduğu 'Yemin' dizisi cumartesi ve pazar akşamları Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci ile başlayan dizi hikayesi Yağız'ın ayrılığı ile izleyicileri sarsmış ve büyük bir boşluk yaratmıştı.

"Yemin" dizisinin başrol oyuncusu Gökberk Demirci ile ilgili ortaya atılan iddia şimdiden dizinin hayranlarını tedirgin etmeyi başardı. Sosyal medyada bazı kaynaklar Gökberk Demirci'nin ayrılacağı yönünde iddiaları dile getirdi.

3 sezonu geride bırakan ve 4. sezon için henüz anlaşma imzalamayan Gökberk Demirci'nin akıbeti şu an için henüz net bir şekilde bilinmese de hakkında çıkan olumsuz haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medya paylaşımında "Gökberk Demirci Yemin'e devam ediyor. Nerden çıktı bu ayrılık geyiği?" mesajını paylaştı.