Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen'in bilinmeyen husumeti

"Yaprak Dökümü" dizisinde canlandırdıkları 'Leyla' ve 'Necla' karakterleriyle büyük çapta şöhrete kavuşan Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen'in aralarının bozuk olduğu iddia edildi.

Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen'in bilinmeyen husumeti

SnobMagazin'den Arif Hür, 2006-2010 yılları arasında ekrana gelen Yaprak Dökümü adlı dizide iki kardeşi canlandıran Gökçe Bahadır (40) ve Fahriye Evcen'in (35) arasının açık olduğunu öne sürdü.

Bir dönem aynı seti paylaşan Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır, şu sıralar farklı projelerle sevenlerinin karşısına çıkıyorlar.

Evcen, "Alparslan Büyük Selçuklu" dizisinde Akça Hatun'u, Gökçe Bahadır ise "Evlilik Hakkında Her Şey" adlı dizide Azra karakterini canlandırıyor.

Aralarına soğukluk mu girdi?

Gazeteci Arif Hür, sosyal medyada sıkça kıyaslanan Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır'ın uzun süredir görüşmediklerini iddia etti.

Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen'in bilinmeyen husumeti

İşte Arif Hür'ün gündem olan o yazısı:

"Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdıkları Leyla ve Necla karakterleriyle büyük çapta şöhrete kavuşan Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen'in uzun süredir görüşmedikleri bilgisi kulağıma geldi.

Frekansları tutmuyor

Hayata bakışları, karakterleri, hedefleri ve dost çevreleri farklı olan Bahadır ve Evcen, frekansları tutmadığı için selamı sabahı kesmiş. Anlayacağınız iki ünlü yıldızın arasına soğukluk girmiş. 

Yıllarca aynı seti paylaşan ikili, Instagram'da da takipleşmiyor."