Gökhan Kaba'ya talip var!..

Bucaspor golcü peşinde!.. Geçen sezon Adana Demirspor ve Şanlıurfa'da forma giyen Gökhan Kaba'ya teklif yaptılar...

Gökhan Kaba'ya talip var!..

Ekonomik sıkıntı yüzünden istediği oyuncuları kadrosuna katmakta zorlanan Bucaspor'da yönetim, öncelikle çözmek istediği golcü sorunu için çalışmalarını hızlandırdı. Forvet hattından Erkan, Yasin ve Mehmet Batdal gibi önemli oyuncularını kaybeden Bucaspor, geçen sezon ilk yarı Adana Demirspor'da, ikinci yarı da Şanlıurfaspor'da forma giyen ve kulübüyle sözleşmesi sona eren Gökhan Kaba'yı bir kez daha göndeme aldı. Bucaspor'da ismi daha önce de gündeme gelen 30 yaşındaki tecrübeli golcüye maç başı karşılığında teklifte bulunuldu.

Pamuk elle cebe!

Bu arada Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur, maddi sıkıntıya çözüm bulmak için dün yönetim kurulu ile toplantı yaptı. Bektur'un İddaa ve naklen yayın gelirlerinden gelecek paranın 2-3 ay sonra ödenecek olmasından dolayı yöneticilerden katkı koymalarını istediği öğrenildi. Kulübün geçen sezondan futbolculara 2 milyon lira borcu bulunurken, transferlerin yapılabilmesi için acilen maddi desteğe ihtiyaçları olduğu açıklandı.

Tecrübeli santrfor

Gökhan Kaba, geçen sezon oynadığı 8 maçta 8 gol attı. Tecrübeli futbolcu ligin ilk yarısında A.Demir'de ikinci yarıda ise Ş.Urfaspor'da görev yapmıştı. Kaba ayrıca Sakaryaspor, Karşıyaka, Ç.Rizespor, Samsunspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyesspor'da da forma giydi.

ŞERAFETTİN ÇIRACI / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ

Konular Spor Haberleri