Gökmen Karadağ'ın Halk TV'den ani ayrılığına dair bomba iddia!

Gazeteci Enver Aysever, Gökmen Karadağ’ın Halk TV’deki ani istifası ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu ve sebebinin İsmail Küçükkaya olduğunu ileri sürdü.

Gökmen Karadağ'ın Halk TV'den ani ayrılığına dair bomba iddia!

MedyaRadar'ın haberine göre Halk TV’de dün sürpriz bir ayrılık yaşandı. Yaklaşık 2 yıldır kanalda görev alan ‘Açıkça’ adlı programının sunucusu Gökmen Karadağ, gece yarısı yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

“Hoşça kal Halk TV ve teşekkürler” diyen Karadağ, devamında “5 yıllık bir ekran ayrılığından sonra müthiş bir dönüş yaşadım. Ancak buraya kadar sürdü. Bu ayrılık kanalın değil benim inisiyatifimdir. Tüm izleyenlere, yoldaşlık edenlere sonsuz teşekkürlerimle… Pazar Açıkça’da son kez buluşmak dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

Söz konusu ayrılık kanalın izleyicileri üzerinde şok etkisine neden olurken Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, saatler sonra yaptığı paylaşımla Gökmen Karadağ’a çağrıda bulunmuş ancak yanıt alamamıştı.

Gökmen Karadağ’ın, Halk TV’den ani istifası ile ilgili Gazeteci Enver Aysever’den dikkat çeken bir iddia geldi. İsmail Küçükkaya’nın, Korkmaz Karaca’ya övgüler düzdüğü videosunu paylaşan Aysever, “Gökmen Karadağ’ın ayrılma nedeni” ifadelerini kullandı.

Gökmen Karadağ'ın Halk TV'den ani ayrılığına dair bomba iddia!