Gonca Derin: "Kızım kaçırıldı, yardım edin!"

Eski manken Ebru Şallı'nın 2019 yılında evlendiği eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu kez de Uğur Akkuş'un eski eşinin iddiaları gündemde.

Gonca Derin: "Kızım kaçırıldı, yardım edin!"

TV100'ün haberine göre Gonca Derin sosyal medya paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Genç kadın, kızının kaçırıldığını söyleyerek yardım istedi.

Derin, paylaşımlarında "Destek rica ediyorum, kızım kaçırıldı. Şiddet görüyor, beni arıyor. Bulamıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

"Çıkmazsa sabah Müge Anlı'nın kapısındayım"

Gonca Derin, sonrasında yaptığı paylaşımlarda ise eski eşi Uğur Akkuş'a seslendi. Derin, "Sabaha kadar buradayım Çıkmazsa sabah Müge Anlı'nın kapısındayım" diyerek çocuklarına ulaşamazsa ünlü sunucudan yarım isteyeceğini dile getirdi.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ile davalık olan ve 7 bin TL'lik nafakasını 4 aydır alamadığı söyleyen Gonca Derin görgü tanığının ifadelerini de paylaştı. Videoda yer alan genç kadın, "Uğur, geldi arabaya. Hiçbir şey demeden Aden'in iki kolundan sımsıkı tuttu. Sanki bir insan değilmiş, kızı değilmiş gibi... Sürükleyerek asansöre götürdü. Sonra asansöre bindi, Aden ağladı" ifadelerini kullandı.

Uğur Akkuş'tan açıklama

Tüm bu olanların ardından Uğur Akkuş açıklama yaparak "Hakkımda yine asılsız bir iftiralar atılmış; kendi çocuklarımı kaçırdım diye... Bakmakla, korumak, kollamak, ilgi ve sevgi göstermekle sorumlu olduğum kendi çocuklarımı ara tatilde mahkeme kararı ile usulüyle pedagog eşliğinde aldırıp tatile çıkardım. Bu tür karalama asılsız iftiralara artık inanmayın lütfen" ifadesini kullandı.

Gonca Derin: "Kızım kaçırıldı, yardım edin!"


Daha sonra Derin tüm bu paylaşımlarını silerek; sabah saatlerinde kızına kavuştuğunu ifade ettiği bir paylaşım yaptı...

Gonca Derin: "Kızım kaçırıldı, yardım edin!" - Resim : 2