Gonca Vuslateri'nin kurye kavgasında ikinci perde

Kurye Barış D., kargo paketlerini ulaştıramadığı Gonca Vuslateri’nin Instagram paylaşımının altına “Senin yüzünden epilepsi oldum. Ne zaman kargo bıraksam, evde yoksun” diye not bırakmıştı. Bu sözü istismar olarak değerlendiren Vuslateri, kuryeden şikayetçi olmuştu.

Gonca Vuslateri'nin kurye kavgasında ikinci perde

Sabah Gazetesi'nden Emir Somer'in haberine göre Gonca Vuslateri internet üzerinden alışveriş yapmış, siparişlerini götüren fakat Vuslateri'ye ulaştıramayan kurye Barış D., Vuslateri'nin Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımın altına "Senin yüzünden epilepsi oldum. Ne zaman kargo bıraksam, yoksun evde" yazmıştı.

Vuslateri; "İşte bir istismar. Kimsiniz kardeşim siz" yazarak mesaj görüntüsünü paylaşmıştı. Gönderiyi fark eden Barış D. ise, "Beni neden yanlış anlıyorsun. Hayranınım. Neden beni ifşa ediyorsun? Niye altında bir şey arıyorsun? Mahkemede görüşeceğiz. Beni ifşa edemezsin" diye yazmıştı.

TEDBİR KARARI KABUL EDİLDİ

Mesajlarla rahatsız edildiğini ifade eden Gonca Vuslateri, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne giderek Barış D.'den şikayetçi olmuştu.

Bu gelişme sonrası talep edilen önleyici tedbir kararı kabul edildi. Kurye hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

Kurye Barış D., ifadesinde "Ben Vuslateri'nin hayranıyım. Kötü niyetli olarak bir davranışta bulunmadım. Bir milyon takipçisi olan bir insan... Bir ünlüye hayran olmak suç mu?" dedi.