'Görevimiz Tehlike' çekimlerini iptal ettiren esnaf bulundu!

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike'nin ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmişti. Yönetmen Christopher McQuarrie ve ekibi, Kapalıçarşı'yı gezip mekan bakmıştı. Ancak görüntüler sosyal medyaya sızdırılınca filmin çekimleri iptal edildi. Görüntüleri yayan esnafı bulundu.

'Görevimiz Tehlike' çekimlerini iptal ettiren esnaf bulundu!

Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'nin haberine göre yönetmen Christopher McQuarrie, dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' filminin çekimlerini planlamak üzere İstanbul'a gelmiş ve Kapalıçarşı'yı gezmişti.

Ünlü yönetmenin Kapalıçarşı'yı gezerken çekilen gizli görüntüleri basına sızınca filmin İstanbul'daki çekimlerini iptal etmişti.

Gizlilik sözleşmesi yapıldığı halde yönetmen McQuarrie'ın inceleme yaptığı o keşif görüntülerini sızdıran esnaf belli oldu.

Ünlülerin halıcısı denilen ve Türkiye'ye gelen yabancılara halı satan esnaf Hakan Evin'in dükkanındaki kameradan görüntülerin sızdırıldığı öğrenildi.

ESNAF ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

'Görevimiz Tehlike' gibi büyük projenin, bu sebepten iptal olması başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere yetkilileri zor durumda bıraktı. Bakanlık iptal kararından vazgeçirmek için Cruise ve yapım ekibiyle görüşme zemini ararken, Kapalıçarşı esnafı Hakan Evin'e ateş püskürüyor.


'Görevimiz Tehlike' çekimlerini iptal ettiren esnaf bulundu!


Esnafın bu sorumsuz davranışı sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman da "Arkadaş heyecanına yenik düşmüş. Ama bazen yapılan küçük hatalar büyük zararlara sebep olabiliyor" şeklinde yorum yaptı.


'Görevimiz Tehlike' çekimlerini iptal ettiren esnaf bulundu! - Resim : 2



Sosyal medyada bazı takipçiler de "Ne güzel, ülkenin reklamı yapılacaktı, o şans da gitti" şeklinde tepki gösterdi.