Gülçin ile Umut'un herkesi duygulandıran evlilik öyküsü

Aynı gün birkaç saat arayla aynı doktorun eline doğan Gülçin Boy ile Umut Onat evliliğe ilk adımı attı. Lise ve üniversiteyi de tesadüfen aynı okulda okuyan genç çiftin nişan yüzüklerini de doktorları Erdoğan Kılıç taktı.

Gülçin ile Umut'un herkesi duygulandıran evlilik öyküsü

Yeni Asır Gazetesi'nden İhsan Karataş'ın haberine göre Aydın'da 22 yıl önce aynı doktor tarafından doğumları gerçekleşen Gülçin Boy ile Umut Onat isimli gençler, 2 yıl önce tanıştı ve hayatlarını birleştirme kararı aldı.

Nişan yüzüklerini de bir sürpriz yaparak kendilerini dünyaya getiren doktorları Erdoğan Kılıç'a taktırdı. 22 yıl önce dünyaya getirdiği bebeklerin göbek bağlarını kesen doktor Kılıç, genç çiftin nişan kurdelesini kesti.

AYNI GÜN AYNI HASTANE

Mehtap-Serkan Onat çiftinin Umut adını verdikleri oğlu ile Hanife-Yunus Boy çiftinin Gülçin adını verdikleri kızları, 26 Şubat 2000 tarihinde o zaman 'Sigorta Hastanesi' olarak hizmet veren ve daha sonra ismi Atatürk Devlet Hastanesi olan hastanede dünyaya geldi.

BÜYÜK BİR MUTLULUK

Gençleri kırmayarak nişan törenine katılan Doktor Erdoğan Kılıç, her doğumun kendisi için ayrı bir hatırası olduğunu belirterek, "İnsanların hayata gelmesi bizimle başlar. Bizler o esnada anne ve bebeklerin sağlığı için mücadele versek de ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeleri en büyük arzumuzdur" diyerek gençlere mutluluklar diledi.

DOĞUM RAPORUYLA ÇIKTI

Umut Onat'ın annesi Mehtap Onat, "Umut'a hamile kalınca günlük tutmaya başladım. Ultrason görüntüsünden raporlara kadar, her şeyi yazıp fotoğrafladım. Umut'a ait olanları teslim ettim. Gençler doğum raporlarına bakınca doktorlarının da Erdoğan Bey olduğunu fark etmiş" diyerek gençleri kırmayan Doktor Erdoğan Kılıç'a da teşekkür etti.

Aydın'daki bir otelde düzenlenen törenle gençlere nişan yüzükleri takıldı.

Konular evlilik Aydın