Gülşen'in pijamalı imajını yapan Nermin Ceri konuştu

Gülşen'in 1996 yılında pijamalarıyla çektiği klip olay olmuş ve tüm Türkiye bu pijamalı kızı konuşur olmuştu. Bu pijamalı imajın mimarı Nermin Ceri; Gülşen'in eleştirilen son görüntülerini değerlendirdi.

Gülşen'in pijamalı imajını yapan Nermin Ceri konuştu

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuşan Nermin Ceri "Bu işlerden uzun süredir uzaktayım. Türkiye'nin çok güzel bir köşesinde sakin bir hayat yaşıyorum. Kızım kadar sevdiğim Gülşen hakkında yazılan üzücü yorumları okuyunca çok üzüldüm ve Gülşen'in bana kırılmayacağını bildiğim için iki kelam etmek istedim. 1996'da 'Be Adam'ın imaj ve PR'ını yapmıştım. Gülşen'in etek giymesini hiç tasvip etmemiştim. O elini masaya vuran bir Laz kızıydı. İmaj kişiye özel bir konsepttir. Gülşen o dönem için sadece pijama ile gayet ses getirmişti. Sahne çok farklı bir yer ama bu kadar aykırılık eleştiri alabiliyor. Dünyada da örnekleri var diyorlar ama Madonna'ya tüm dünya öyle alıştığı ve tanıdığı için eleştiri almıyor.

Gülşen'in zaten sesi güzel, ruhu güzel kendi güzel. Hep yanlarında dolaşan stylistlerin doğru yönlendirmesi lazım. Ben bu kıyafeti asla giydirip çıkarmazdım. Bizler o tarihlerde yanlış bir şey yazılmaması için sanatçıyı korur kollardık. Şimdikilerde o yürek yok, korkuyorlar söyleyemiyorlar. Güzel değilse 'Güzel değil, olmamış' denilmeli sanatçıya.

Bu tarz insanlar sanatçıların ağır eleştirilere maruz kalmasına göz yumuyorlar.

Sahne elbette abartı isteyebilir ama kaliteden ödün vermemek gerekiyor. İlla içinde ne olduğunu göstermek değildir giyinmek. Sesi de var... İşini doğru yapan doğru modacılarla çalışması gerekir. Doğru modacılar onları doğru yönlendirirler." ifadelerini kullandı.