Guns N'Roses'ın solistine tecavüz davası!

Eski manken Sheila Kennedy, dünyaca ünlü rock grubu Guns N'Roses'ın solisti Axl Rose'a tecavüz suçlamasıyla dava açtı.

Guns N'Roses'ın solistine tecavüz davası!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dünyaca ünlü rock grubu Guns N’Roses’ın solisti Axl Rose’a cinsel saldırı ve darp suçlamasıyla ABD’de dava açıldı.

Eski manken Sheila Kennedy, Rose’un 1989’da New York’taki bir otel odasında kendisine saldırdığını savunuyor ve tazminat talep ediyor.

Guns N'Roses'ın solistine tecavüz davası!


Cinsel saldırı sonucu Kennedy’nin anksiyete ve depresyon şikayetleri yaşadığı belirtiliyor.

İfadesinde Kennedy, 26 yaşındayken New York’taki bir gece kulübünde Axl Rose ile tanıştığını, ünlü şarkıcının kendisi ve bir başka mankeni otel odasında alkol ve uyuşturucu almaya davet ettiğini anlattı.

‘DİĞER MANKEN ACI ÇEKİYORDU’

61 yaşındaki kadın, Rose’un kendisini duvara dayayıp öptüğünü, bir süre sonra ünlü rock yıldızının davranışlarından rahatsız olmaya başladığını kaydetti.

Kennedy, Rose’un diğer mankenle cinsel ilişkiye girmesini izlediğini, diğer kadının acı çekmesinden ve Rose’un saldırgan tarzından rahatsız olduğunu ve gitmek istediğini, buna izin vermeyen şarkıcının kendisine saldırdığını iddia etti.

Şikayet dilekçesine göre, Rose mankeni saçlarından tutup yatağa bağlayarak tecavüz etti. Kennedy Rose’un daha sonra kendisinden özür dilediğini de anlattı.

Axl Rose ise suçlamayı “tamamen uydurma” diye niteleyerek Kennedy’yi hatırlamadığını söyledi.