Hadise'nin yüzüğü yeniden gündeme geldi

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evliliği kadar, Dinçerler'in şarkıcıya evlilik teklif ederken verdiği yüzükte oldukça konuşulmuştu.

Hadise'nin yüzüğü yeniden gündeme geldi

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen törenle dünyaevine girmişti.

Hadise'nin yüzüğü yeniden gündeme geldi

Çok konuşulan ilişkileri, 4.5 ay gibi kısa bir sürede sona eren ikiliden Hadise, boşanma davasını açan taraf olmuştu.

TÜM TAKILARI İSTEDİ!

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in avukatları, boşanma davası için bir araya gelmişti.



Hadise'nin yüzüğü yeniden gündeme geldi - Resim : 2

Ünlü şarkıcının, boşanma için Mehmet Dinçerler'den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadığı öğrenilmişti.


Hadise'nin yüzüğü yeniden gündeme geldi - Resim : 3

Dinçerler'in ise Hadise'ye evlilik teklifinde taktığı üç milyon TL'lik yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları istediği öne sürülmüştü.

HADİSE'DEN MANİDAR HAREKET

Hadise, 'Prenses' şarkısını seslendirirken, parçanın "İstersen bana, 'ukala, mukala' de el üstünde, tutulmazsam hep el kalırım, prensesler gibiydim ben babaevinde, özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım" kısmında parmağındaki yüzüğü çıkarıp yere fırlatmıştı.

Hadise'nin yüzüğü yeniden gündeme geldi - Resim : 4

Sahneye çıkarken siyah bir kostüm tercih eden ünlü şarkıcının yere fırlattığı yüzüğün; sahne performanslarda kullandığı aksesuarlardan bir parça olduğu öğrenilmişti.

YÜKLÜ MÜKTARDA BORÇ!

İddialara göre Hadise, düğünde kendisine takılan takıları evliliği sırasında Mehmet Dinçlerler'e borç olarak verdiği yüklü miktardaki paranın yerine saymıştı.

YÜZÜĞÜ SATTI, PARASINI HAYVAN DERNEKLERİNE BAĞIŞLADI

Tüm bunların ardından 30 Eylül'de Mehmet Dinçerler'den tek celsede boşanan Hadise'nin, çok konuşulan yüzüğünün replika olduğu söylenmişti.

Basında yer alan haberlere göre değerinin 3 milyon TL olduğu söylenen yüzüğü satmak isteyen şarkıcı, gerçeği öğrenince şoke oldu.


Hadise'nin yüzüğü yeniden gündeme geldi - Resim : 5

Hadise'nin replika yüzüğüne, 10 bin euro (182 bin TL) değer biçildi. Durum karşısında sarsılan sanatçı, sattığı takının parasını hayvan derneklerine bağışladı.

YÜZÜK YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Fiyatı önce 3 milyon TL denilen ancak daha sonra replika olduğu iddia edilen pırlanta tek taşı çok konuşulan Hadise, önceki gün sosyal medyasından birçok kare paylaştı.

Hadise'nin yüzüğü yeniden gündeme geldi - Resim : 6


BİR SERİ HATIRA


2022'de çekilen fotoğraflarından bir seri yapan popçunun birçok paylaşımında olaylı yüzüğü gözler önüne sermesi "Aklı yüzükte kaldı" dedirtti.

Hadise'nin yüzüğü yeniden gündeme geldi - Resim : 7

Kimileri ise "Hadise, yüzükle yaptığı reklamını sürdürüyor" yorumu yaptı.