Hadise'ye ablası Hülya Açıkgöz'den büyük destek

Şarkıcı Hadise bir dönem menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz birbirine girmiş, 'hadise.com' için de mahkemelik olmuştu. İkili arasında yeni gelişmeler yaşandı.

Hadise'ye ablası Hülya Açıkgöz'den büyük destek

Şarkıcı Hadise'nin bayram tatilini ailesinin yanında Belçika'da geçirdiği ve bu tatilin kendisine çok iyi geldiği öğrenildi. Sevgilisi Kaan Yıldırım ile ayrılık iddialarına cevapsız kalmayı ve dinlenmeyi tercih eden Hadise'den iyi haberler gelmeye başladı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre ablası Hülya Açıkgöz 2004 yılında Hadise'nin menajerliğini üstlenirken 'hadise.com' isimli internet sitesi adresini satın almış ve sanatçının resmi sayfası olarak belirlemişti. Bir dönem iki kardeş arasında tatsız bir durum yaşanmış ve bu olay yargıya taşınmıştı. Yaşanan her şeyin artık geride kaldığı ve artık "hadise.com" internet sitesi adresinin şarkıcı Hadise tarafından yönetilmeye başlandığı öğrenildi.

Bu durum iki kardeşin aralarındaki buzların artık yavaş yavaş eridiği de gösteriyor.

Şarkıcı Hadise'nin bu dönemde en yakın destekçilerinden birinin ablası Hülya Açıkgöz olduğu da gelen bilgiler arasında.

Hadise'nin menajerliğini uzun yıllardır ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak, iki kardeş geçtiğimiz yıl tartışarak yollarını ayırmıştı...