Hakan Ural'ın durumu ağırlaştı!

Ünlü aktör ve sunucu Hakan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerinden dua istedi.

Hakan Ural'ın durumu ağırlaştı!

Bir süredir soğuk algınlığıyla mücadele eden Hakan Ural, sunuculuğunu yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına ara verdi.

Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren Ural, durumunun ciddileştiğini söyleyerek sevenlerini korkuttu.

“TARİF EDİLEMEYEN VİRÜSLERİ DENEYİMLEMİŞ OLDUK”

İki gün önce Instagram’dan paylaşım yapan Ural, “Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat hamdolsun Allah’ın izni ile çok çok iyiyim hanım iyi baktı Allah için. Sizlerin hayır duasının ilgi alakasının içtenliğiniz samimiyetinizden kaynaklı enerji verişinizle hiç bir hastalık muvaffak olamaz evvelallah. Arayan soran tüm dost arkadaşlara da teşekkürler. Her işte de bir hayır vardır inşallah Allah’tan bir mani olmazsa sağlam olsun Pazartesi beraberiz. Sizleri Allah için çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar” dedi.

Hakan Ural'ın durumu ağırlaştı!

“DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN”

Ancak bugün durumu ağırlaşan Hakan Ural'dan yeni bir paylaşım geldi. Ural, “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

Hakan Ural'ın durumu ağırlaştı! - Resim : 2


Sacitaslan.com olarak Hakan Ural'a acil şifalar diliyor; geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...