Haldun Dormen'den Engin Hepileri'yi duygulandıran sözler

1997'den beri tiyatroyu desteklemek ve geliştirmek amacıyla dağıtılan Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu.

Haldun Dormen'den Engin Hepileri'yi duygulandıran sözler

Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen'in hastalığı nedeniyle kırmızı halı üzerine konulan bir koltuğa oturarak konukları karşıladığı törene ünlü isimler ilgi gösterdi.

USTASININ ÖNÜNDE EĞİLDİ

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre kırmızı halıdan geçen Engin Hepileri, Haldun Dormen ile birlikte objektiflere poz verdi. Beş kategoride yarışan ve yönetmenliğini yaptığı ‘Kim Bu Ben’ oyunuyla ödül töreninde yarışan Hepileri eşi Beyza Şekerci'yle birlikte, önünde eğilerek poz verdiği ustası Haldun Dormen ile hasret giderdi.

"YÜZÜNÜ ÇOK AZ GÖRDÜM"

Haldun Dormen, "Afife Ödülleri’nin 25'inci yılının kutlanması beni çok mutlu ediyor” derken, öğrencisi Hepileri için ise, "Çok mutluyum. Engin çok sevdiğim bir öğrencim. Bugün ayakta duramadığım için oturarak karşılıyorum konukları. Harika bir öğrenciydi sonra yüzünü çok az gördüm" ifadelerini kullandı.


Haldun Dormen'den Engin Hepileri'yi duygulandıran sözler

"GURUR DUYUYORUM"

Ustasının bu sözlerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Engin Hepileri, "Haldun hoca, beni hep yemeklere davet eder, ben de çok az icabet edebildim. Arayı epey açtık yoğunluktan ama böyle galalarda birlikte olup, sarılıyoruz. Çok önemli adaylar var. Aday olmak bile müthiş bir gurur benim için. Onun için bu gece benim için mutluluk verici. Hocamın da yanındayım ve gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.