Haluk Levent rol aldığı filmin galasında boy gösterdi

Ünlü oyuncuları buluşturan komedi filmi "Üçlü Pürüz"ün galasına sanat dünyasının ünlü yıldızları akın etti.

Haluk Levent rol aldığı filmin galasında boy gösterdi

Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın yanı sıra Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan ve Bahar Süer gibi başarılı oyuncuların da rol aldığı, Haluk Levent’in ise kendisini canlandırdığı “Üçlü Pürüz”ün galasına film ekibi tam kadro katıldı.

Gösterim öncesi kırmızı halıda basın mensuplarının karşısına çıkan ekip, iddialı bir komedi filmine imza attıklarını belirterek herkesi sinema salonlarına davet etti.


Haluk Levent rol aldığı filmin galasında boy gösterdi


Filmde konuk oyuncu olarak rol alan Haluk Levent, karakterinin öldürüldüğünü esprili bir dille anlattı:

“Biliyorsunuz çok kötü günler geçirdik. Şu 2 aylık dönem içinde deprem bölgesine çok büyük destekleri olan bir yapım şirketi vardı; Aytaç Medya. Çocuklar için 50 milyon liralık kırtasiye malzemesi, bunun yanında onlarca konteyner yardımda bulundular. Ben de dedim ki; madem öyle, ben de sizin filminizde küçük bir rol alacağım. Küçük ama benim açımdan çok iyi bir rol değildi. Çünkü beni öldürüyorlar! Ben, 3 dakika bile olsa oyunculuk kabiliyetimi göstermek için geldim. Gelecekte ne kadar iyi bir oyuncu olacağımı da gösterebileceğimi düşündüm. Hemen beni öldürdüler! Tam oynayacakken öldürdüler. Şaka bir yana, toplumumuzun gülmeye ihtiyacı var. Yolu bahtı açık olsun.”



Haluk Levent rol aldığı filmin galasında boy gösterdi - Resim : 2



Ünlü sanatçı, “İlk filminiz mi?” sorusuna da esprili bir yanıt verdi: “İlk oynayamadığım film diyebilirim. Fırsat verilebilirdi, teessüf ediyorum. Öldürmeden önce iki kelime konuştursalardı. Olmadı yani. Ama olsun. Dediğim gibi gönül borcum var Aytaç Medya’ya. Gelir oynarım dedim, oynatmadan öldürüp yolladılar. Galiba o ışığı göremediler.”