Hande Ataizi'ne konuşulan öpüşme sahnesi soruldu

Sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon'la gezintiye çıktığı Nişantaşı'nda görüntülenen Hande Ataizi, yeni dizisi 'Camdaki Kız' ve canlandırdığı karakter 'Cana' ile ilgili soruları yanıtladı.

Hande Ataizi'ne konuşulan öpüşme sahnesi soruldu

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Hande Ataizi, ilk bölümü yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisinin iyi reyting almasından mutluluk duyduğunu anlattı. 

Hande Ataizi'ne konuşulan öpüşme sahnesi soruldu

Oyuncu, "Dizi AB’de birinci oldu. Güzel tepkiler geliyor, herkes beğenmiş. Bu çok önemli bir şey” dedi.

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Ataizi, 'Cana' karakterini hoşuna giderek oynadığını belirtti ve "Benim hoşuma gitti. Benimki yavaş yavaş yükselen bir karakter olacak sanırım. Şimdi ilk bölümde karakterler tanıtılıyor, sonra ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacak" ekledi.

47 yaşındaki oyuncu, sözlerine "Biraz sürprizleri olan, benim en azından dünyama uzak bir yönü var. Karakterler genelde içsel olarak nedenleştiriliyor, kötü ama niye kötü? Salt bir insan kötü olamıyor nedenleri oluyor. O nedenlerle o karakterler daha ortaya çıktıkça potansiyel olarak hepimizin içinde bir iyi ve bir kötü var. Benimki biraz ters köşeli bir karakter, çatışması yüksek yani” diye devam etti.

Hande Ataizi, rol gereği partneri Feyyaz Şerifoğlu ile öpüştüğü sahneyle ilgili soru üzerine, konservatuarda bu gibi durumların eğitimlerini aldığını söyledi.

Ödüllü oyuncu, "Ben oyuncuyum, biz zaten konservatuarda bunların eğitimini alıyoruz. Bu sadece ben değil, tüm oyuncuların gerekliyse yapması gereken bir şey. Oyuncuysan hani çıkışın ona yönelikse, senaryo ne gerekiyorsa, orada ben yokum, 'Cana' diye biri var. Orada ne gerekiyorsa onun duygusu neyse onu çıkartmaya çalışıyor ve miş gibi yapıyoruz. Öyleymiş gibi yapmak yani gerçek hayat değil, bir şeyi öyleymiş gibi yapıyoruz" şeklinde konuştu.