Hande Soral ve İsmail Demirci hakkında bilinmeyen gerçek

Ünlü oyuncu Hande Soral ve meslektaşı İsmail Demirci, 2017 yılında dünyaevine girmişti.

Hande Soral ve İsmail Demirci hakkında bilinmeyen gerçek

Ünlü çift Hande Soral ve İsmail Demirci'nin evlilik hikayeleri ortaya çıktı.

Bugünlerde Hande Soral "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde 'Ümit' karakterine hayat verirken İsmail Demirci ise "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinde 'Kuzey'i canlandırıyor. Her ikisi de oyuncu olan çift dizi çekimleri yüzünden farklı illerde kalıyor ve ayrı düşüyor.

ÇAKMAK SAYESİNDE TANIŞMIŞLAR

Hande Soral ve İsmail Demirci'nin evlilik hikayeleri ortaya çıktı. İsmail Demirci Bodrum'da tatil yaptığı sırada Hande Soral'ın yanına gitmiş ve "Ateşiniz var mı?" diye sormuş. Yakışıklı oyuncu "Bu çok kötü bir numara!" cevabını almış.

İsmail Demirci de cebinden iki çakmak çıkarıp, aklına başka bir söz gelmediğini söylemiş.

Bu sayede tanışan çift ertesi gün birlikte İstanbul'a dönmüş.

İsmail Demirci ve Hande Soral, 1 hafta sonra tesadüf eseri Alaçatı'da karşılaşmış.

Meğer, Hande Soral, tesadüfen onların bulunduğu yere rezervasyon yaptırmış. Ama İsmail Demirci'nin yine son günüymüş. Hande Soral, "Artık gitmez herhalde" diye düşünse de, eşi havaalanının yolunu tutmuş. Uçak 6 saat rötar yapınca, İsmail Demirci, "Bu bir işaret" diye düşünerek Alaçatı'ya dönmüş. Bir daha da ayrılmamışlar.

ÜÇÜNCÜ GÜNDE KARARINI VERMİŞ

Hande Soral, ilişkilerinin 3. gününde İsmail Demirci'nin evleneceği adam olduğunu hissetmiş. Bunu ona da söylemiş! İsmail Demirci, bu durumu "İlk gün kararını verdi ve hemen uygulamaya koydu" diyerek anlatıyor.