Hande Yener: "Atiye'yi severim ama rahat olsun..."

48 yaşındaki şarkıcı ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki gün elbise provasından çıkarken görüntülendi.

Hande Yener: "Atiye'yi severim ama rahat olsun..."

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre otoparka bıraktığı aracını beklediği sırada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yener, “Kostüm provasından çıktım. Yılbaşı için elimde 3-4 tane kostüm var. Gece ikisini mutlaka giyeceğim.” diye konuştu.

Dansçılarından ikisinin koronavirüse yakalandığını ifade eden Hande Yener, “Kendimizi korumaya çalışıyoruz. İki dansçım Covid oldu. İkisi de bugün test olacak. Sonuca göre konserde olacaklar. Olmazlarsa da yeni yılı evde geçirecekler. Sahne şovumuzun bir kısmı etkilenecek. Ben de kostüm sayımı arttırdım." şeklinde konuştu.

Yılbaşını ailesiyle geçireceğini söyleyen şarkıcı, “Sevgilim burada ailesiyle olacak. Ben ablam, yeğenim hep beraber Belarus’ta iki, üç gün tatil yapacağız. Yeğenim zaten bana vokal yapıyor. Öyle ailecek olacağız." ifadelerini kullandı.

Yener'e Atiye’nin, “Pop müziğini kurtarmaya geliyorum” sözleri de hatırlatıldı.

Ünlü isim, bunun üzerine, "Atiye’yi seviyorum. Pop’a bir şey olmadı. Pop bitmiyor. Rahat olsun. Bakın, işlere gidiyoruz.” diye konuştu.

Sahne kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Yener, ayrıca, “Fiziğimi konuşuyorlar. Fiziğim galiba patladı benim.” yorumunda da bulundu.