Hastaneye kaldırıldığı söylenen Didem Soydan kafa karıştırdı

Didem Soydan ve yakın arkadaşı Umut Eker, önceki gün parkta objektiflere takıldı. Geçtiğimiz hafta apandisit ameliyatı olduğu iddialarını reddeden ünlü model, "Ameliyat olmadım. Gece hastaneye Covid-19 testi olmaya gittim" dedi.

Hastaneye kaldırıldığı söylenen Didem Soydan kafa karıştırdı

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre sevgilisi Burak Deniz'in geçtiğimiz hafta apar topar hastaneye götürdüğü iddia edilen Didem Soydan, önceki akşam arkadaşı Umut Eker'le Maçka Parkı'nda objektiflere takıldı.

Köpeği Köpük'ü gezdiren Soydan, "hastaneye kaldırılıp, apandisit ameliyatı geçirdiği" iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Ünlü model, "Geçen Covid-19 testi oldum. Köpeğim Köpük'le koşup zıplıyorum. Sonuçları almaya gittik o gece. Hastaneler gündüz kalabalık olduğu için bizde sete girmeden gece gece gidip test olalım istedik. Annem İğneada'dan geldi, onları görmeden test olayım dedim. Çıkan haberlere inanamadık, annem kalp krizi geçiriyordu 'Ameliyat mı oldun sen?' diye. Setteyiz her gün çalışıyoruz benim çekimlerim var ve az kişiyle yapılıyor, ben oyuncu değil modelim" dedi.

Didem Soydan, Burak Deniz'le ilişkisi hakkındaki soruları ise "Kendi hakkımda konuşuyorum ama özel hayatımı konuşmuyorum" diyerek cevapsız bıraktı. 

UMUT EKER "AĞRILARINDAN HAREKET EDEMİYOR" DEMİŞTİ

Didem Soydan ile Maçka Parkı'nda bol bol selfie çektiren Umut Eker, 4 gün önce hastane önünde muhabirlere ünlü modelin durumunun iyi olduğunu ve kontrol için bir gün hastanede kaldığını söylemişti.

“Didem ağrılarından hareket edemiyor. Bugün yanında ben kalacağım ve ona iyi bakacağım” şeklinde bir açıklama yapan Eker'in konuya ilişkin ağzını bıçak açmayarak selfie çektirmesi merak uyandırdı.

Hastaneye kaldırıldığı söylenen Didem Soydan kafa karıştırdı