Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri

Hepsiburada, oyuncaktan teknolojiye, hobi ve spor ekipmanlarından giyime, kitaptan müzik aletlerine birçok farklı kategoride karne hediyesi seçenekleri sunuyor.

Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri

Hepsiburada, karne hediye seçeneklerinin en başında özellikleri ve farklı fiyat aralıklarındaki cep telefonu modelleri, tabletler ve akıllı saatler yer alıyor.


Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri

Bluetooth kulaklıklar da teknoloji meraklısı çocuklar için bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.


Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri - Resim : 2


Oyun oynamayı seven çocuklar için ise platformda oyun bilgisayarı, oyun konsolu, oyun koltuğu, oyun kulaklığı, oyun mouse’u, oyun klavyesi gibi ürünler bulunuyor. Bunların yanı sıra, platformda klasik ve popüler oyun ve oyuncak markalarının ürünleri de karne hediyesi olarak ön plana çıkıyor.



Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri - Resim : 3

Platformda, çocukların sevdiği karakterlerin baskılı olduğu tişörtler, sweatshirtler ve pijamalar da yer alıyor.

Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri - Resim : 4

Ayrıca, jean, spor ayakkabı, çanta ve saatler de çocukların tarzını yansıtacak karne hediyeleri arasında bulunuyor. Alışverişi kolaylaştırmak için platform, karne hediyesi kategorisi altında, yaş gruplarına, cinsiyetlere, markalara, fiyat aralıklarına, değerlendirme puanlarına göre filtreleme seçenekleri de sunuyor.


Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri - Resim : 5


Platform, karne hediyesi alışverişinde, hızlı teslimat, kapıda iade ve güvenli ödemenin yanı sıra 'Hemen Al Sonra Öde' hizmeti Hepsiburada Limiti ile alışveriş tutarının kart limitinden düşmeden taksit-taksit ödeme imkanı gibi avantajlar da sağlıyor.



Hepsiburada’dan karne hediyesi seçenekleri - Resim : 6

DHA