Hikmet Karaman: 'Hepimiz geberecektik'

Kayseri Erciyesspor’un tesislerinde dün gece yangın çıktı! Teknik Direktör Hikmet Karaman “yangın eğer 2 saat sonra çıksaydı hepimiz gebermiştik” dedi.

Hikmet Karaman: 'Hepimiz geberecektik'

Erciyesspor'un Hacı Boydak Tesislerinde dün akşam 23.00 sularında bilinmeyen nedenden dolayı Çay Ocağında yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede bütün binayı sardı.

Ligde kötü günler geçiren Kayseri Erciyesspor’un tesislerinde dün gece saat 11’de mutfakta yangın çıktı. Yangına ilk önce futbolcular müdahale etti. Ardından itfaiye ekipleri tesislere gelerek yangına müdahale etti.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman “Eğer yangın 11’de değil de 2 saat sonra çıksaydı hepimiz gebermiştik” dedi.

Yangını fark eden futbolcular, bina içerisinde kalan teknik heyeti ve takım arkadaşlarını uyararak dışarı çıkardı. Dışarı çıkan futbolcular, tesis içerisinde bulunan yangın tüpleri ile yangına müdahale etti.

Futbolcuların ihbarı üzerinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri de, soğutma çalışmalarını tamamlarken, olay yeri inceleme ekipleri de yangının çıkış nedenini araştırdı. Bu arada, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi yetkilileri de olay yerine gelerek elektrik akımını durdurdu.

Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da, yangını futbolcuların söndürdüğünü söyledi. Karaman, “İçeride çalışıyorduk hocalarla. Biranda sesler duyduk, dışarı çıktık, etraf duman içerisinde. Önce çıkacak yer aradık. Yatan oyuncular var. Uyuyan oyuncular var. Allah’tan sonra çıkış kapısı bulduk. Camları kırdık. Tüp var. Müthiş bir alev vardı. Dışarı koştuk. Yangın söndürme tüplerini bulduk dışarıda. Ender bütün camları kırıp, onlardan biraz fışkırttırdıktan sonra alev durdu. 2 saat sonra bu olay olsa hepimiz ölmüştük. İçerisi duman. Herkes uykuda zehirlenip gebermişti” dedi.

RADYOSPOR

Konular Spor Haberleri