Hülya Avşar'dan olay 'hamilelik' açıklaması

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Nişantaşı'nda bir medikal kliniğine girerken objektiflere yansıdı.

Hülya Avşar'dan olay 'hamilelik' açıklaması

Akşam Gazetesi'nin haberine göre rutin sağlık kontrolleri için Nişantaşı'ndaki bir kliniğe giden Hülya Avşar muhabirlerle sohbet ettiği esnada kız kardeşi Helin Avşar'ın görüntülü aramasını açarak, "Helin galiba hamileymişim" diyerek espri yaptı.

Avşar, "Youtube'a girmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Orada yapmak istediğim çok şey var. Ne dersiniz gireyim mi?" diyerek ekledi:

"Bana çocuk oyuncağı gibi geliyor. Sohbet programı yapmak istiyorum ama ünlülerle değil. Artık hayat çok değiştiği için güzel şeyler sormak ve öğrenmek istiyorum. Kendimce konuşmalar, belki stand-up olabilir, kendi yazdıklarımdan bir şeyler olabilir. Eskidendi o insanlar kitap yazsın, herkes okusun diye beklemeler. Her şey şu an hızlı ve çabuk olduğu için bütün vermek istediğin ne varsa hayatta canlı canlı pat pat diye vereceksin. O konuda doluyum, kitap yazmanın çok uzun zaman aldığını düşündüğüm için daha yapılması gereken yollar var. Onlardan biri de bu mecra. Sonra onu isteyen kitaplaştırabilir ya da zaten onların hepsi bir belge"