İbrahim Çelikkol eski rol arkadaşı ve sevimli oğluyla poz verdi

Oyuncu İbrahim Çelikkol, oğlu Ali'yi tıraş ettirmek için Etiler'deki bir kuaförde görüntülendi. Çelikkol ve çocuğuna yakın arkadaşı Birce Akalay da eşlik etti.

İbrahim Çelikkol eski rol arkadaşı ve sevimli oğluyla poz verdi

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre İbrahim Çelikkol, gazetecilerin sorularını yanıtlarken 2 yaşındaki oğlu Ali'yle de Akalay ilgilendi.

Ancak kısa bir süre sonra kameraya merak salan Ali, babasının yanına geldi. Ünlü oyuncunun oğlunun mikrofonlarla oynaması, ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

İbrahim Çelikkol, "Ali'nin saçları çok uzadı. Saçlarını kestirmeye geldik. Birce de bize eşlik etti. Çok iyi arkadaşım. Çok iyi dostum." diye konuştu.

ALEVLERİN İÇİNE DALMIŞTI

Ünlü oyuncu, Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışmalara gönüllü olarak katılmıştı. İbrahim Çelikkol, en önde hortum taşıyarak, alevlerin içine dalmıştı.

Çelikkol, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"İnsani görevimizi yaptık. Oralar bize çok şey hatırlattı. Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti! Her olayı çok çabuk unutuyoruz. Ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz! Oradaki danışmayı ben orada gözümle gördüm."