İrem Derici komşusu Lerzan Mutlu'yu isyan ettirdi!

Lerzan Mutlu, komşusu İrem Derici'nin yüksek sesli müzik dinlemesi nedeniyle isyan etti. Güvenlik görevlilerine şikayette bulunan Multu, "Bu ilk değil. Güvenlik zili çalıyor, kimse oralı değil! Sabaha kadar müzik son ses! Ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim." sözleriyle tepki gösterdi.

İrem Derici komşusu Lerzan Mutlu'yu isyan ettirdi!

İrem Derici'ye Instagram hesabından seslenen Lerzan Mutlu, şu ifadeleri kullandı:

"İrem'ciğim; uyuyamıyoruz. Evde müziği bu saatte kapasan mı artık! Bangır bangır! WhatsApp'ını okundu yapmazsın sen! Buradan yazayım dedim. Sabah saat: 04:00! Binaları villa gibi, etrafında insan yokmuş gibi davrananlara pes! Diskonun bitmesini bekliyoruz. Bu ilk değil. Oturduk güvenlik zili çalıyor, kimse oralı değil ve ezan okunuyor, biz uyanık! Müzik son ses! Bana yakışır mı polis çağırmak komşuma! Yakışmaz ama zorluyorsunuz. Müzik hala açık, çıldıracağım. Ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim. Saat 06:45!"

Konuya ilişkin bir paylaşımda bulunmayan İrem Derici ise otomobilinden paylaştığı videoda, "Beni aramayın arkadaşlar. Ben telefonda konuşmuyorum. Zaten kara kaşıma kara gözüme aramıyorsunuz. Mutlaka bir şeyler istiyorsunuz arayınca. WhatsApp'tan yazın veya sesli mesaj bırakın. Ya da arayın banane zaten açmıyorum" şeklinde konuştu.