İrem doktorun ölümünde acı detay

İstanbul Bostancı'da ziyarete gittiği kardeşinin evinde, balkona çıkan ev kedisini içeri almak isterken dengesini kaybederek 5'inci düşmesi sonucu yaşamını yitiren Dr. İrem Büşra Üngül'ün ölümünün ardından yürek burkan bir detay ortaya çıktı.

İrem doktorun ölümünde acı detay

Sabah Gazetesi'nden Bulut Yamandağ'ın haberine göre Tekirdağ Hayrabolu'da Şalgamlı Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor İrem Büşra Üngül (27), İstanbul Bostancı'da yaşayan kardeşini ziyarete geldi. İddiaya göre Üngül'ün kardeşi de aynı gün kendi kedisini alıp eve geldi.

MİSAFİRİN KEDİSİNİ KURTARAYIM DERKEN...

Bu esnada genç doktor, evdeki kedinin balkona çıktığını fark etti. Balkon zeminin ıslak olduğunu gören genç doktor, kayıp düşmesinden korktuğu kediyi yanına almak için balkona doğru yöneldi. Kediyi yakalamak için hamle yapan genç kadın, ayağının kayması sonucunda 5'inci kattaki dairenin balkondan düşerek hayatını kaybetti. Genç kadınının ölümünün ardından ise yürek burkan bir detay ortaya çıktı.

KENDİ KENDİSİ SAKAT KALMIŞ

Genç yaşta doktor olan kızının ölümünün ardından Sabah'a konuşan anne Biricik Rahmiye Üngül "Kızımın Faik isminde çok sevdiği bir kedisi var. Bir hafta önce balkondan düşüp kalça kırıklığı olmuştu. Abisinin evinde onun arkadaşının bir kedisi varmış oda balkona çıkmış. Kızım da evdeki kedinin aynı şekilde balkon demirlerinde gezdiğini fark etmiş. O da sakatlanmasın diye kediyi kurtarmaya çalışmış. Balkon zemini ıslak olduğu için de ayağı kayıp düşmüş. O kedi hiç düşmedi ama kızım hayatından oldu." diye konuştu.

Konular İstanbul ölüm