İSKİ Skandalı’nın aktörü Ergun Göknel yaşamını yitirdi

İSKİ Skandalı’nın aktörü Ergun Göknel hayatını kaybetti. Haberi, bir dönem beraber çalıştığı mesai arkadaşlarından Celal Kodamanoğlu duyurdu.

İSKİ Skandalı’nın aktörü Ergun Göknel yaşamını yitirdi

1990'lı yılların başlarında tarihinin en susuz dönemini yaşayan İstanbul'un içme suyu temin etmekle görevli kurumu İSKİ'nin Genel Müdürü Ergun Göknel hayatını kaybetti.

Haberi, bir dönem beraber çalıştığı mesai arkadaşlarından Celal Kodamanoğlu duyurdu.

İSKİ Skandalı’nın aktörü Ergun Göknel yaşamını yitirdi

Celal Kodamanoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Herkese günaydın demek isterdim, ama aldığım telefon beni üzdü, bir zamanlar İSKİ de birlikte çalıştığımız, Genel Müdürümüz ERGUN GÖKNEL maalesef vefat ederek aramızdan ayrılmış, cenazesi  bugün öğle namazını müteakip Zincirlukuyu Camiinden kaldırılacakmış, İstanbul dışındayım, yoksa gitmek isterdim...

Belki sizler onu geçmişteki basından haberlerinden farklı tanırdınız ama dıştan bakmak ile aynı çatı altında yaşamak  farklıdır... Üzüldüm  Allah rahmet eylesin”

İSKİ YOLSUZLUK SKANDALI NEDİR?

1990'lı yılların başlarında tarihinin en susuz dönemini yaşayan İstanbul'un içme suyu temin etmekle görevli kurumu İSKİ'nin Genel Müdürü Ergun Göknel'in, kurumun ihalelerini paravan olarak kurduğu şirketlere verdiği ve bu ihalelerde büyük yolsuzluklar yaptığı ortaya çıktı. Olayın ortaya çıkması ise Göknel'in eşi ile olan ilişkisinin bozulmasına dayanıyor.