İstanbul Gelişim Üniversitesi Lise Kış Akademisi 2024’e geri sayım başladı

İGÜ tarafından lise öğrencilerine özel olarak hazırlanan ‘İGÜ Lise Kış Akademisi’, 23-26 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek. Akademi kapsamında lise öğrencilerinin, okumak istedikleri bölümle ilgili tecrübe edinerek, üniversite hayatını deneyimleyebilecekleri belirtildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Lise Kış Akademisi 2024’e geri sayım başladı

‘Gelişim ile gelişiyorum, mesleğime karar veriyorum’ sloganıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) tarafından organize edilen Lise Kış Akademisi, bu yıl 23-26 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.

Öğrencilerin gerçek bir üniversite deneyimi yaşayarak hayallerine ve kişiliklerine uygun mesleği seçmelerini hedefleyen akademide; Bilgisayar Programlamanın ABC’sinden Senaryo Yazım Atölyesi’ne, Blockchain’den Makarna Atölyesi’ne, Diş Hekimliği’nden E-Ticaret’e kadar birçok farklı bölüm derslerinden eğitimler olacak. Lise Kış Akademisi’ne, üniversitenin internet adresinden 19 Ocak 2024 tarihine kadar ücretsiz başvuru yapılabilecek.

FARKLI ALANLARDA TECRÜBE KAZANABİLECEKLER

Deneyimleyerek, geleceklerini şekillendirebilecekleri Lise Kış Akademisi’nde öğrenciler birçok ders alarak, farklı alanlarda tecrübe kazanabilecekler.


İstanbul Gelişim Üniversitesi Lise Kış Akademisi 2024’e geri sayım başladı


Akademide yer alacak dersler ise şöyle:

“‘Mimari Strüktür Atölyesi’, ‘Uygulamalı Siber Güvenlik Atölyesi’, ‘Küp İçinde Mekân Arayışı Atölyesi’, ‘Uçak Mühendisliği ve Tasarımı Atölyesi’, ‘Makarna Atölyesi’, ‘Bilgisayar Programlamanın ABC’si’, ‘Blockchain Atölyesi’, ‘Sanat Terapisi ile Kendini Keşfet ve Anlamlandır Atölyesi’, ‘Yaratıcı Fotoğraf Çekim Teknikleri Atölyesi’, ‘Diş Hekimliğinde Üç Boyutlu Çene Modeli Yapım Atölyesi’, ‘Yaratıcı Drama Atölyesi’, ‘Yönetim Bilişim Sistemleri Atölyesi’, ‘Senaryo Yazım Atölyesi’, ‘Hemşirelik Atölyesi’, ‘Havacılık Atölyesi’ ve ‘Elektronik Ticaretin Gelişimi Atölyesi’.”

DHA