İvana Sert 10 çocuk doğurmaya hazır

İvana Sert, önceki gün bir ödül töreninde "Yılın En Stil Kadını" ödülüne layık görüldü.

İvana Sert 10 çocuk doğurmaya hazır

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre marka takıntısı olmadığını belirten 42 yaşındaki güzel, "Kıyafetlerimi kendim dikiyorum, hiçbir zaman büyük paralar harcamadım. Ben akıllı davranıyorum, paramı akıllı harcıyorum. Gayrimenkul gibi yatırımlar yapıyorum. Şık olmak ve zengin olmaya gerek yok, ben pazardan giyiniyorum. Alışveriş de yapıyorum, ikinci el markalar da kullanıyorum. Beni tanıyan bilir çok fazla para harcamıyorum.

Benim tek hobim ayakkabı; ayakkabının güzel olması deri olması gerek. Suni deri sağlıklı olmadığı için ayaklar önemli, kıymetini yaşlanınca anlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin "Hayvanseverler sizin bu sözlerinizi duymasın" yorumu üzerine Sert, "Ayakkabı, kemer çanta gibi şeyleri maalesef kullanıyoruz” açıklamasını yaptı.

Sezer Dermenci ve eski evliliğinden olan oğlu Ateş hakkında ise şöyle dedi: "Çok iyi anlaşıyorlar. Zaten Ateş mutlu olmasaydı ben asla evlenmezdim. Evlenmeden önce Ateş'ten izin aldım."

"Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusu da yöneltilen Ivana Sert, "Ben Sezer’e 10 tane çocuk veririm. Seviyorum kocamı. Onunla beraber güzel bir anne baba olabiliriz diye düşünüyorum."