İzzet Yıldızhan: "Ey Corona bizi ne hallere soktun!"

Sanatçı İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler’de menajeri ile birlikte araba içerisinde görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yıldızhan, Corona virüs salgını hakkında konuştu.

İzzet Yıldızhan: "Ey Corona bizi ne hallere soktun!"

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre toplantısı olduğundan dolayı İzmir’den İstanbul’a gelen İzzet Yıldızhan, menajeriyle arabasının içinde objektiflere yansıdı.

İzzet Yıldızhan: "Ey Corona bizi ne hallere soktun!"

ARABASINDA YEMEK YEDİ 

Muhabirlerle laflayan Yıldızhan, “Toplantı öncesi karnımız acıktı, mekanlarda kapalı. Bizde kurallara riayet ediyoruz. Yemeğimizi aldık arabada yiyoruz. Ey Corona bizi ne hallere soktun” diyerek gülümsedi.

Yıldızhan konuya ilişkin, "Yasakların gelmesi çok iyi, biraz daha sıkı tutup bu işten kurtulmamız lazım. Başta zararlarını görenlerden biri ticaret yapan insanlar olarak bizleriz ama her şey bizim için. Yani otel sıfıra düştü, gerçekten öyle ama hiç önemli değil... İnsan hayatı paradan çok önemli, sağlığımız olmasa paramız olmuş neye yarar. Önce sağlığımız önemli onun için bu arada biraz evde oturalım” diyerek gelen kısıtlamalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.