İzzet Yıldızhan: "Hande Yener'in yüreği varsa isim versin"

İzzet Yıldızhan "Külotla, mayoyla sahneye çıkılmaz" açıklamasından sonra kendisi için "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor" dediği iddia edilen Hande Yener'e yanıt verdi.

İzzet Yıldızhan: "Hande Yener'in yüreği varsa isim versin"

TV8 ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan İzzet Yıldızhan, kendisine kötü yorum yapanlardan şikayetçi olduğunu söyleyerek ekledi:

"Beni kimin ne giydiği ilgilendirmiyor. Giyinebilir, banane... Bana soru soran arkadaşlarımız Hande Yener, Gülşen veya Hadise'nin ismini zikretmedi. Kimin ne giydiğini ben bilmiyorum, takip etme şansım yok. O soruyu uzun yıllar sahnelerde şarkı söylemiş biri olarak; sadece 'sahne' olarak düşünüp kendi fikrimi ifade ettim. Ben Muazzez Abacı gibi en kıymetli sanatçılarla çalışmış 35 senelik bir sanatçıyım. Sahne adabı diye bir şey vardır saygı vardır. Bu benim fikrim..."

Müge ve Gülşen'in; Hande Yener'in kendisini hedef aldığı söylenen mesajını sorması üzerine ise Yıldızhan "Hande Yener'i ben çok eski tanırım. Merhabam olan bir insan. Hande Yener bu paylaşımda isim zikretmiş mi? Zikretmemiş. Neden cevap vereyim? Hande Yener'in yüreği varsa paylaşımında ismimi yazsın. Tehdit gibi algılanmasın, ismimi zikrederse yanıt verebilirim. Ben Hande Yener konuşmadım. Bana afaki soru soruldu. Hande Yener'den rica ediyorum yüreği varsa isim yazsın. Ben Hande Yener'i, Hadise'yi, Gülşen'i kast etmedim. Bu arkadaşlarım da bu açıklamayı yapmışsa benim için ismimi orada zikretmesi lazım." şeklinde yanıt verdi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO)

Yener isim vermediği paylaşımında, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri" ifadelerini kullanmıştı.

İzzet Yıldızhan: "Hande Yener'in yüreği varsa isim versin"