İzzet Yıldızhan: "İzzet Beckham yorumları beni güldürüyor"

Sanatçı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz gün Kuruçeşme sahilinde görüntülendi. Dokuz çocuk sahibi olan Yıldızhan, dünyaca ünlü Beckham ailesine benzetilmesiyle ilgili yorum yaptı.

İzzet Yıldızhan: "İzzet Beckham yorumları beni güldürüyor"

Pinhani’nin ‘Dünyadan Uzak’ şarkısını İzzet Yıldızhan’a vermesinden sonra sosyal medya ikiye bölünmüş, kimi eleştirirken bazı kullanıcılar ise Yıldızhan’ın yorumunu beğenmişti. Konunun hatırlatılması üzerine ünlü sanatçı, “Olumlu kadar olumsuz yorum da gelebilir. Şarkı benim içime çok sindi. 'İyi ki okumuşum' diyorum. Pinhani’ye de sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Öyle bir dönem ki herkes para almadan kıpırdamıyor bile. Oysa Pinhani bu şarkı için benden bir kuruş talep etmedi. Harika insanlar...” dedi.

İzzet Yıldızhan: "İzzet Beckham yorumları beni güldürüyor"

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre sosyal medyanın bir diğer konusu ise İzzet Yıldızhan ve çocuklarının, David Beckham ve çocuklarıyla karşılaştırılması...

‘Diyarbeckham’ ve ‘İzzet Beckham’ yorumlarına çok güldüğünü ifade eden Yıldızhan, “Yani oğullarım diye demiyorum ama bana göre daha yakışıklılar. David Beckham dünyanın tanıdığı bir isim ama kimse İzzet Yıldızhan’ı yabana atamaz. Hem onun dört evladı var benim dokuz” diyerek gülümsedi.