İzzet Yıldızhan, oğullarının oteldeki işine son verdi

İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir otelde sahne aldı. Oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'ye İzmir'deki otelinde görev veren Yıldızhan, oğullarının işine son verdiğini açıkladı.

İzzet Yıldızhan, oğullarının oteldeki işine son verdi

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre pandemi kısıtlamalarının son bulmasıyla birlikte konser programlarına hız veren sanatçı İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir otelde sahne aldı. Sinem-Muhammed Kaya çiftinin düğününde sahneye çıkan Yıldızhan, konser öncesi gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

"OĞULLARIMIN İŞİNE SON VERDİM!"

Dokuz çocuk babası olan İzzet Yıldızhan, yaz döneminde boş vakit geçirmemelerini istediği oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'ye İzmir'deki otelinde görev vermesiyle ilgili konuştu.

"Hayatı öğrensinler diye çalışmalarını istedim." ifadelerini kullanan sanatçı, "Okullar açılınca oğullarımın işlerine son verdim. Okullar kapanınca yeniden işe alacağım. Şimdi eğitim zamanı. Hayatımda çocuklarımın eğitimi her şeyden önce gelir." açıklamasını yaptı.

OTELİNDE ÇALIŞTIRDI

Oğullarının her yaz çeşitli iş kollarında çalışarak, hayatın zorluğunu göstermek istediğini belirten Yıldızhan, "Allah nasip ederse evlatlarıma güzel bir gelecek bırakacağım. Ben kendimi bildim bileli çalışan birisiyim. Evlatlarımın da hayatın zorluklarını ve ellerinde olan imkanların değerlerini bilmeleri için yaz aylarında hep yanıma alıp, çalıştırırım. Her zaman şükrediyorum ki bu felsefeyle büyüyen bir evlatlarım var." demişti.