İzzet Yıldızhan'dan Nihat Doğan ve Ertuğrul Özkök'e yanıt!

İzzet Yıldızhan, yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Sosyal medyadan ve ünlü isimlerden sert eleştiriler alan İzzet Yıldızhan, sessizliğini bozdu.

İzzet Yıldızhan'dan Nihat Doğan ve Ertuğrul Özkök'e yanıt!

Gazeteci Ertuğrul Özkök, dün katıldığı TV8'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında İzzet Yıldızhan'ın gündemdeki ‘Sahneye mayoyla çıkmasınlar' açıklamasına ilişkin, “Bu ülkede kimsenin Türkiye adına tek başına konuşma hakkı yok. Halk hangisini kabul ediyor? İzzet’i mi, bu popçuları mı? Seni kabul etmiyor artık, geride kaldın çünkü. Bu ülkede artık türkü fazla dinlenmiyor. Bazılarına göre boyna bir şey takmak monşerlik. Türkiye adına konuşma yetkisini kendinde görmek faşizmdir. Bunun adı kıyafet faşizmidir. Boynuna taktığın fularla kendini monşer zannetme” ifadelerini kullanmıştı.

Bugün aynı yayına konuk olan İzzet Yıldızhan ise Ertuğrul Özkök'ün bu sözlerine sert çıkarak "Türkiye'de 10 tane gazeteci konuşulsaydı Ertuğrul Özkök bunlardan biriydi. Ama dünkü konuşmalarından sonra 'Biz böyle bir insanı mı Ertuğrul Özkök yapmışız?' demeden edemedim. Ben Türkiye'yi ikiye bölmedim. Ben bir giyim misyonu yönlendirmesi yapmadım. Ben bunlarla ilgili bir cümle kurmadım. Türkiye'de demokrasi var. Herkes istediğini giyebilir. Ben sadece kendi fikrimi beyan ettim. Neden işi siyasallaştırıp ülkeyi ikiye bölmek istiyorsunuz? Ertuğrul Özkök insanları ötekileştirme. Ben senin beyninin ne olduğunu çok iyi biliyorum." ifadelerini kullandı.

İzzet Yıldızhan "Bunu söyleyecek kişi İzzet değil. Adamın 10 tane karısı 20 tane de çocuğu var" diyen Nihat Doğan ile bir arkadaşlığı olmadığını söyleyerek "Ben cevap vereceğim insanları isimlendirmem. Bu konuşmalar beni çok ilgilendirmiyor. Bu konuşan insanların hepsi hukuki olabilecek konulara dikkat etsin. Bu ülkede bir adalet varsa çoğunu şikayet ettim. Bu yorum yapanlara 'Beni eleştirin ama hakaret etmeyin' diyorum. Nihat Doğan'a kadar kimler neler söylüyor..." şeklinde konuştu.

İZZET YILDIZHAN'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)