Jessica May: "Sorunsuz bir şekilde her şeyi hallettik"

2018’de fotoğrafçı Hüseyin Kara ile evlenen ve 2022 yılında da Türk vatandaşı olan Brezilya asıllı oyuncu Jessica May , son gelişmeyi böyle duyurdu...

Jessica May: "Sorunsuz bir şekilde her şeyi hallettik"

Brezilya asıllı oyuncu Jessica May, "Brezilya’da aldığım AB sürücü belgemi yeminli noterden tercüme ettirmeme ve Brezilya Büyükelçiliği’nden tasdik ettirmeme rağmen Beşiktaş İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde bana sadece B sınıfı sürücü belgesi verildi ve orijinal belgeme de el konuldu. Sizce biraz garip değil mi?" diyerek Nüfus Müdürlüğünü'nün Twitter hesabını etiketledi.

YANIT GELDİ

Müdürlüğün Twitter hesabı ise, "Merhaba, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Beşiktaş İlçe Nüfus Müdürlüğü ile görüşülmüş olup B ve A2 sınıfı ehliyet ödemesini yapmanıza rağmen A2 sınıfı istemediğiniz anlaşılmıştır" diye karşılık verdi.


Jessica May: "Sorunsuz bir şekilde her şeyi hallettik"


Bunun üzerine Jessica May, "Hayır, işlemi yapan memur bu sınıfı alamayacağımı söyledi. Zaten ödemesini yaptığım bir şeyi neden istemeyeyim ki, istemeseydim ödemesini yapmazdım" ifadelerini kullandı.

SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Oyuncu ardından da, Nüfus Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, "Belgemi yeniden düzenlemek için bugün tekrar Beşiktaş İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne gittim ve problemsiz bir şekilde her şeyi hallettik ve AB sınıfı sürücü belgemi oluşturuldu. Konu hakkında da bilgilendirildim. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Jessica May: "Sorunsuz bir şekilde her şeyi hallettik" - Resim : 2