Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül yıllar sonra yeniden bir arada

TMC Film'in Star için çekeceği "Gecenin Ucunda" dizisinde büyük bir sürpriz olacağı ortaya çıktı.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül yıllar sonra yeniden bir arada

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Sefirin Kızı" dizisinin ardından setlere ara veren Neslihan Atagül'ün yeni projesi geçen haftalarda netleşti. Güzel oyuncu TMC Film'in Star için çekeceği "Gecenin Ucunda" dizisinde başrol oynayacak. Yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan dizide bir de sürpriz olduğu ortaya çıktı. Neslihan Atagül'ün Alim Yapım adıyla yapım şirketi kuran eşi Kadir Doğulu da bu projede yer alacak. Doğulu eşinin yeni projesine yapım ortağı oldu. 

Romancıdan roman uyarlaması

Öte yandan diziyi aynı zamanda yazdığı romanlarla da dikkatleri üzerine çeken Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme alıyor. İki başarılı yazar, erkek egemen edebiyat dünyasında değeri çok geç anlaşılan kadın yazarlarımızdan Peride Celal'in eseri üzerinde büyük emek vererek uzun zamandır çalışıyor. 

Başaran ve Özdur 1960 yılında geçen eseri günümüze uyarladı. Çok güçlü bir kadının etkileyici bir maceraya dönüşen hikâyesini ele alan ikili, 60'lardaki öykü günümüzde geçse nasıl olurdu sorusunun cevabını ararken insana dair arzu ve çelişkilerin hiç değişmediğini bir kez daha seyirciye sunacak.

Bu arada dizinin yazarlarından Başar Başaran'ın yeni romanı Amsterdam ikinci baskısını yaptı.

Doğan Kitap’tan çıkan eser, bir adamın üstünden bir kuşağın hikayesini anlatıyor.

Eski sevgilisinin düğünü için Amsterdam’a giden bir adam, siyahi bir kadınla tam da hatırlamadığı bir gece geçiriyor ve o gece bütün hayatına dair bir anlam arayışına dönüyor. Roman, çok sarsıcı, çok meraklı, yer yer çok komik, okuru tuhaf bir karakterin peşinden uzun bir yolculuğa çıkarıyor.