Kalplerin Kraliçesi Lady Diana'nın ölümünde "suikast" şüphesi

Mısırlı ünlü iş insanı Mohamed Al-Fayed'in, oğlu Dodi ile sevgilisi Prenses Diana'yı öldüren kazaya ilişkin görüşleri "Diana'yı Araştırmak: Paris'te Ölüm" adlı belgeselde yer aldı.

Kalplerin Kraliçesi Lady Diana'nın ölümünde "suikast" iması

Habertürk'ün haberine göre Mısırlı ünlü iş insanı Mohamed Al-Fayed'in, oğlu Dodi ile sevgilisi Prenses Diana'yı öldüren kazaya ilişkin görüşleri "Diana'yı Araştırmak: Paris'te Ölüm" adlı belgeselde yer aldı.

Kalplerin Kraliçesi Lady Diana'nın ölümünde "suikast" şüphesi 


Belgeselin ikinci bölümünde konuşan El-Fayed'in eski sözcüsü Laurie Mayer, milyarderin oğlu ve Prenses Diana'nın 'suikast' sonucu öldüğüne kesin gözüyle baktığını ve Paris'teki araba kazasıyla ilgili kendi özel soruşturmasını açtığını anlattı.

Diana ve Dodi'nin ölümlerinin birinci yıldönümünü hatırlatan Laurie Mayer, El-Fayed'e yakın insanların o gün 'inanılmaz derecede üzgün' olduğunu belirterek "Ciddi bir toplantının ortasında olurdu ve sadece hıçkıra hıçkıra ağlardı. İzlemesi çok ama çok acı vericiydi" dedi.

Bölüm, milyarderin, Diana ve Dodi'ye ne olduğunu bulmak için özel dedektifleri görevlendirdiği 1997 ölümcül araba kazasıyla ilgili kendi soruşturmasına yöneldi.

Mayer, eski patronunun oğlunun 'suikast' kurbanı olduğuna inandığını ve kendi teorisini kanıtlamak için uzun süre çalıştığını söyledi.

Ancak Mayer, Fransız yetkililerden müfettişlerin, El-Fayed'in teorisini bir 'komplo' olduğunu iddia ederek reddettiklerini ifade etti.