Kanye West ile birlikte olduktan sonra Julia Fox'un kazancı arttı

Bir zamanlar az tanınmış bir oyuncu olan 32 yaşındaki Julia Fox, Kanye West ile yaşadığı kısa süreli birliktelikten sonra herkesin odağı haline geldi. Fox'un sadece ünü değil kazancı da arttı.

Kanye West ile birlikte olduktan sonra Julia Fox'un kazancı arttı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre olay isim Kanye West, ayrı yaşadığı eşi Kim Kardashian’ı yeniden kazanmaya çalışmadan önce Adam Sandler’ın Uncut Gems filminde öne çıkan Julia Fox ile birlikteydi. Kısa süreli birliktelikten sonra basın Fox’u mağdur, üzülen ve yalnız bir kadın olarak görse de aslında Fox, bu ilişkiyle daha çok üne ve daha çok paraya kavuştu.

Ünlü isme yakın kaynaklar, bu haftanın başlarında New York’ta LaQuan defilesinde de görülen Julia Fox’un ileriye dönük olarak yaptığı her kamuya açık görünüm için tahmini 100 bin dolar ve ayrıca onaylanan her sosyal medya gönderisi için tahmini 50 bin dolar kazanmayı bekleyebileceğini iddia ediyor.

YENİ PROJELER İÇİN HAZIRLANIYOR

Fox’un sosyal medya platformundaki takipçi sayısı, yılın başından bu yana 1,2 milyona yükseldi ve haberlere göre, Madonna tarafından yakın zamanda çıkacak biyografisinde arkadaşı Debi Mazar’ı canlandırması için önerildi.

Kanye West ile birlikte olduktan sonra Julia Fox'un kazancı arttı

InterTalent Rights Group Başkanı Prof Jonathan Shalit OBE, MailOnline’a şunları söyledi: “Kanye’nin Julia ile kısa bir süreliğine çıkması, yıldızlığını ve para kazanma gücünü yüz binlerce dolardan milyonlarca dolara çıkardı. Kanye ile birliktelik Julia’nın kariyeri için şimdiye kadarki en iyi şey. Kim Kardashian’dan intikam almak için Julia’yı kullanması ona büyük bir oy kazandırdı. Bir etkinliğe katılmak için yaklaşık 100 bin dolar ve Instagram gönderileri için bir seferde 50 bin dolar ücret alacak.”