Kaya Çilingiroğlu'ndan 'Bu sıcaklık falan değil, saçmalık' çıkışı!

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, son röportajında konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Kaya Çilingiroğlu'ndan 'Bu sıcaklık falan değil, saçmalık' çıkışı!

Pandemi başlangıcından bu yana maskesiz görüntüleriyle tepki çeken Kaya Çilingiroğlu, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e konuştu...

Röportajdan kısa bir kesit şöyle...

ERKEKLERLE ÖPÜŞMEYİ HOŞ KARŞILAMAM SADECE EL SIKIŞIRIM

Temizlikle aranız nasıl?

Kendimi her zaman korumaya çalışırım. Sadece çocuklarımla çok yakın temasta bulunurum. Dolayısıyla sürece alışmak için fazla bir çaba göstermedim. Benim anne tarafım zaten temizlik hastası. Ben o kadar değilim ama yakın temasa girmekten hiç hoşlanmam. Erkeklerle öpüşmeyi hoş karşılamam. El sıkışırım sadece. Erkek erkeğe yanaktan yanağa öpüşmek sıcaklık falan değil, saçmalık! Hal böyle olunca beni biraz soğuk ya da burnu havada zannederler.

Kadınlar için de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz?

Aynı şey değil ki! Erkek erkeğe öpüşmenin anlamı yok. Bizler dışında dünyada hiç kimse yapmıyor bunu.

Pandemiden sonra kimse öpmez birbirini. Değişti alışkanlıklar.

Yoo, yine herkes sarılıyor. Yaşananlar çabuk unutuluyor. Rahmetli babam bilmediği bir yerde salata yemezdi, mekanlarda salatanın iyi yıkanıp yıkamadığını kontrol ederdi. Bundan 45 yıl evvelini söylüyorum, adamın davranışı böyleydi. Böyle bir ailenin içinde daha farklı büyüyorsun. Biz cerrahi eğitim aldığımız için elimiz en az 15 dakika yıkanırdı, elini kötü yıkayanın da kafasına gazlı bezle vurulurdu.

Sever misiniz sosyal mecraları?

Özellikle Instagram’a bayılırım. Oturduğun yerde dünyayı geziyorsun, öğreniyorsun. Bir de sosyal medyanın en önemli tarafı insanlarda utanma duygusunu ortadan kaldırıyor. Kimse buna dikkat etmiyor. Normalde bir bara, restorana gittin, orada bir kızı beğendin, yanına gidip kolayca sohbet edemezsin ama Instagram’dan yazabiliyorsun. Kabul eder, reddeder orası ayrı. Dolayısıyla utanma duygusunu kaldırıyor.

O da kötü!

Kötü bir şey yok. Medeni olarak teklif edersin, ne var bunda?

BEKAR ADAMIM SOSYAL MEDYADAN ASLANLAR GİBİ YÜRÜRÜM

Siz sosyal medyadan direkt mesaj atar mısınız yani amiyane tabirle yürür müsünüz?

Yürümez miyim, aslanlar gibi yürürüm. Bekar bir adamım.

Deşifre etmesinler, aman dikkat!

Küfür etmiyorum, bir şey yapmıyorum ne var bunda? Tabii şaka yapıyorum. Güzel olan fotoğrafları beğeniyorum ben, kişiyi değil. Güzel olan ne varsa beğenirim. Çirkin kadın yoktur, nasıl davranacağını bilmeyen kadın vardır.

Sizi bir kadında ne çok ne cezbeder?

Dengeli ve zeki kadınları seviyorum. Tabii ki fiziğe bakarsın ama önceliğim değil. Kendini çok ağırdan satan tipleri sevmem, meraklı ve kültürlü insana bayılırım. Erkekte de kadında da kasan tiplerden nefret ederim, altından ukalalık çıkar. İşte o zamandan sonra nahif Kaya’dan, Kaya Çilingiroğlu’na dönüşürüm.

25 YAŞ ALTINA BAKMAM VE SEVGİLİMİN İSMİ ‘ZEHRA’ OLAMAZ

Yaş önemli mi aşkta?

25 yaş altına bakmam. Sevgilimin ismi ‘Zehra’ olamaz. Ama bazı kadın var 40’ında iyidir bazısı var ki 25’inde. 30-40 yaş bir kadın için ideal bence.

Zehra büyüdü ve çok güzel bir genç kız oldu, bu sizi ürkütüyor mu?

Tam tersi gurur duyuyorum kızımla, seviniyorum. Ayrıca sevgilisi olursa desteklerim, hoşuma gider. Aksi olsa kaygılanırım, yani bir erkek arkadaşı olmazsa kaygılanırım. Zaten Zehra her şeyini bizimle paylaşır anlatır. En çok da annesiyle paylaşır. Zaten Hülya da Zehra da asla yalan söylemez. Onlar bir şey derse doğrudur. Sağlama yapmaya gerek duymam.