Kevin Spacey'in taciz davasında şaşırtan ifadeler

Hakkında çok sayıda kişiye yönelik cinsel taciz suçlaması bulunan 62 yaşındaki ünlü oyuncu Kevin Spacey'in yargılandığı davaya önceki gün New York'ta devam edildi.

Kevin Spacey'in taciz davasında şaşırtan ifadeler

Habertürk'ün haberine göre Kevin Spacey, o dönemde 14 yaşında olan meslektaşı Anthony Rapp'in kendisine karşı açtığı taciz davasında ifade vermek üzere Manhattan'da bulunan mahkeme binasında gerçekleşen duruşmaya gitti.

50 yaşındaki Rapp de henüz çocuk yaşta başına gelenleri mahkemede anlattı.

İfade verirken zaman zaman susup derin nefes alan Kevin Anthony Rapp, kendisi 14, Spacey de 26 yaşında olduğu sırada, oyuncunun kendisini, yaşadığı apartman dairesinde düzenlenen bir partiye çağırdığını söyledi.

Rapp, Spacey'i hem onun hem kendisinin sahneye çıktığı Broadway'den tanıdığını anlattı. Anthony Rapp, parti sırasında konuklardan uzaklaşıp televizyon izlemek için Spacey'in yatak odasına gittiğini söyledi. Rapp, sonra da Spacey'in odaya geldiğini ve kendisini taciz ettiğini sözlerine ekledi.

İfadesi sırasında, "Kevin Spacey, beni kaldırıp yatağa bıraktı" diyen Rapp, avukatının Spacey'e nasıl tepki gösterdiği sorusuna ise, "Yetişkin bir adamı başından savuşturmaya çalışan korkmuş bir çocuktum. Donup kaldım" yanıtını verdi.

Anthony Rapp, sonunda Kevin Spacey'in dairesinden kaçma fırsatını bulduğunu ifade etti.

Ancak bundan önce Spacey'in kendisine, "Gitmek istediğinden emin misin?" diye sorduğunu da hatırlattı.