KidZania İstanbul’dan sömestir tatili etkinlikleri

KidZania İstanbul, yarıyıl tatiline giren öğrencileri 20 Ocak Cumartesi günü düzenleyeceği ‘Karne Partisi’ ile karşılayacağını duyurdu. Yarıyıl tatili boyunca kapıları tam gün açık olacak KidZania İstanbul, çocukları eğlenirken öğrenmeye teşvik eden etkinliklerle dolu bir sömestir programı sunuyor.

KidZania İstanbul’dan sömestir tatili etkinlikleri

KidZania İstanbul, 20 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında sömestir dönemi boyunca da çocuklarla buluşuyor.


KidZania İstanbul’dan sömestir tatili etkinlikleri


Bu sömestir tatilinde çocuklar, 67 farklı aktivite alanı ve 120’den fazla meslek seçeneği ile KidZania İstanbul’un bankası, hastanesi, süpermarketi, laboratuvarı, tiyatrosu, üniversitesi, itfaiyesi, deprem simülasyon merkezi, stadyumu, sokakları, fabrikaları ve atölyeleri ile gerçek hayatta yetişkinlerin yaptığı meslekleri rol yaparak deneyimleyebilir, kendi kararlarını verebilir, yaratıcılıklarını kullanabilir ve para kazanabilirler.

ŞEHİR MEYDANINDA ‘KARNE PARTİSİ’

Tatil boyunca her gün ‘Karne Partisi’ şehir meydanında gerçekleşecek ve ziyaretçiler dans, sokak oyunları ve birbirinden eğlenceli kutlamalarla dolu bir atmosferle karşılaşacaklar.


KidZania İstanbul’dan sömestir tatili etkinlikleri - Resim : 2


DRAMA ETKİNLİKLERİYLE YARATICILIKLARI GELİŞECEK

Şehir meydanında düzenlenen Karne Partisi’nin yanı sıra, dans ve sokak oyunları devam edecek.

Sanatçı Özden Özgürdal ile ‘Büyükler ve Küçükler El Ele Drama’ etkinliği her gün 15.00’de hem küçükleri hem de büyükleri bir araya getirecek. Sömestir boyunca; ‘3D Kalem Atölyesi’, ‘Tasarım Atölyesi’ ve ‘Keçe Çanta Yapım Atölyesi’ gibi öğretici aktivitelerle ziyaretçiler, hayal güçlerini kullanarak el becerilerini geliştirecekler.

DHA