Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat cephesinden günlerce konuşulacak haber!

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ geçen yaz Onur Güvanatam imzalı “Last Call For Istanbul” filminde 12 yıl sonra bir araya gelmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat cephesinden günlerce konuşulacak haber!

Uzun yıllar sonra bir aşk filminde buluşan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı araba reklam tanıtımlarının aynı gün yayınlanması çok konuşuldu.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ geçen yaz Onur Güvanatam imzalı “Last Call For Istanbul” filminde 12 yıl sonra bir araya gelmişti.

Televizyon tarihinin en çok yakıştırılan çifti olma özelliğini taşıyan ikilinin 2023’te Netflix’te yayınlanacak filmi, merakla bekleniyor.

Filmde New York havalimanında bavulu bir başkası ile karışan Serin’in yolu Mehmet ile kesişecek. Kayıp valizin peşine düşen iki yabancı New York’ta aşk, evlilik ve sadakat üzerine bir keşfe çıkacak.

Geçen hafta filmle ilgili ilk görüntüler yayınlanırken bugün de iki star ismin yüzü oldukları otomobil markalarının yeni tanıtımları yayınlandı.

Kıvanç Tatlıtuğ Mercedes, Beren Saat ise BMW’nin yüzü…

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat cephesinden günlerce konuşulacak haber!

Doğaya verdikleri destekle tanınan ve bu nedenle özellikle elektrikli otomobil tanıtan iki oyuncunun reklamlarının aynı gün yayınlanması hoş bir tesadüfü beraberinde getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat cephesinden günlerce konuşulacak haber! - Resim : 2

Öte yandan Beren Saat firma ile ikinci yıl anlaşmasını da yaptı.