'Kızılcık Şerbeti' dizisinin iki oyuncusu hakkında şaşırtan gerçek!

"Kızılcık Şerbeti" dizisinde hayat verdiği 'Umut' karakteriyle beğeni toplayan 43 yaşındaki oyuncu Serkan Tınmaz, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı.

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin iki oyuncusu hakkında şaşırtan gerçek!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Serkan Tınmaz, “Diziden sonra hayatınızda bir şeyler değişti mi?” sorusuna, “Değişmez olur mu? Her oyuncunun isteyeceği bir proje… Maalesef her projede seyirciden böyle tepki alamıyorsunuz” yanıtını verdi.


'Kızılcık Şerbeti' dizisinin iki oyuncusu hakkında şaşırtan gerçek!



Yapımın son bölümlerde fenomenlere gönderme yapmasına Serkan Tınmaz, “Bir süre daha o hikaye devam edecek. Genel olarak gündemi takip eden dizi… Ne oluyorsa benzeri bizim hikayede işleniyor” yorumunu yaptı.


'Kızılcık Şerbeti' dizisinin iki oyuncusu hakkında şaşırtan gerçek! - Resim : 2


'Umut' karakterine kendisinin de bir şeyler kattığını söyleyen oyuncu, “Umut sabırlı biri ama ben daha sabırsızım” ifadesini kullandı.

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin iki oyuncusu hakkında şaşırtan gerçek! - Resim : 3


'Nursema'
karakterini oynayan Ceren Karakoç ile üniversiteden beri arkadaş olduğunu belirten Tınmaz, “Çanakkale Üniversitesi’nden beri tanıyorum. Sınıf arkadaşım. Bu mesleği beraber öğrendik. Hep aynı projelerde oynama hayalimiz vardı. Ceren ve eşi yakın arkadaşım. Partner olmamız keyif verici… Ceren okulda badimdi… Onunla çok sahne oynadım. Onunla oynamak büyük konfor…” diye konuştu.