Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen acil ameliyata alındı

Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde de kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan usta aktör Settar Tanrıöğen dün gece apar topar ameliyata alındı.

Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen acil ameliyata alındı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Kızılcık Şerbeti” dizisinin fenomen karakterlerinden Abdullah Ünal’ı canlandıran Settar Tanrıöğen korkuttu.

61 yaşındaki Tanrıöğen bir süredir halsizlik, denge kaybı ve hafıza güçlüğü gibi sorunlar yaşıyor, yapılan muayenelerde ağır bir diyet yaptığı için vücudunun tuzsuz kaldığı belirtilen usta oyuncunun şikayetleri son bir hafta içinde iyice arttı.

Apar topar hastaneye kaldırılan Settar Tanrıöğen’in Taksim Acıbadem Hastanesi’nde beyin filmi çekildi ve beynindeki bir damarda kanama tespit edildi.

Usta oyuncu hemen Ataşehir Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi. Dün gece 01.00’de ameliyata alınan Settar Tanrıöğen’in operasyonu 2 saat sürdü. Sabah uyanan ve kendini iyi hissettiğini belirten oyuncunun bir hafta dinleneceği öğrenildi. Kızılcık Şerbeti dizisinin yapım şirketi Gold Film’in üzerine titrediği oyuncunun haftada 3 gün çalıştığı ve diğer günler de tiyatro oyununda sahneye çıktığı belirtildi.

Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen acil ameliyata alındı


Settar Tanrıöğen başrolleri arasında yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde de kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılmıştı.

Sacitaslan.com olarak Settar Tanrıöğen'e acil şifalar dileriz...