Konsolos görevlisi erkeğe 3 gün boyunca şok taciz! Sapık aranıyor!

Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda görevli diplomat Saud Ali A., ailesiyle birlikte ikamet ettiği evinin kapısını 3 gün boyunca çalan kişilerden tedirginlik duyunca savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Konsolos görevlisi erkeğe 3 gün boyunca şok taciz! Sapık aranıyor!

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre olay 28 Şubat tarihinde meydana geldi.

Diplomat Saud Al A., ikametinde ailesiyle birlikte oturduğu sırada kapı çaldı. Diplomat daire içerisinde bulunan kameradan kimin geldiğine baktığında tanımadığı bir kişinin zilini çaldığını gördü.

DİPLOMATIN İKAMETİNDE DAVETSİZ MİSAFİR

Kapıyı açmayan diplomat Saud Ali A., bir yanlışlık olduğunu düşünerek zilin çalmasına aldırış etmedi.

Ancak kapıdaki kişi ısrarla çalmaya devam edince diplomat bu kez evde bulunan sesli sistem üzerinden zilini çalan kişiye kim olduğunu neden rahatsız ettiğini sordu. Kapıdaki kişi cevap vermeden zili çalmaya devam etti. Diplomat kapıyı açtığında ise koşarak uzaklaşmaya başladı.

KAPIYI AÇINCA KOŞARAK UZAKLAŞIYOR

Yaşanan olaydan bir gün sonra aynı şahıs bu kez yanında birisini getirerek akşam saatlerinde tekrar diplomatın zilini çalmaya başladı. Israrlı zil çalmasına dayanamayan diplomat evdeki kamera sisteminden kimliği belirsiz şahsın fotoğrafını ve videosunu kayıt altına aldı. Daha sonra yine kapıyı açtığında kimliği belirsiz şahıslar koşarak uzaklaşmaya başladı.

3 GÜN BOYUNCA DİPLOMATA ZİLLİ TACİZ

Son olarak 7 Mart tarihinde yine diplomatın kapısına dadanan şahıs ısrarlı zile basmasının ardından kapı açıldığında koşarak kayıplara ulaştı. Site güvenliğine durum sorulduğunda ise bina içerisine izinsiz kimsenin alınmadığı cevabı verildi. Ailesinin ve kendisinin huzuru bozulan diplomat avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek suç duyurusunda bulundu.