Manisalı korkunç gelin Türkiye'yi ayağa kaldırdı!

Atv'de ekrana gelen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına konuk olan Manisalı aile, vicdan sızlatan açıklamalarda bulundu.

Manisalı korkunç gelin Türkiye'yi ayağa kaldırdı!

Manisa Selendi'de yaşayan Fadime Arslan'ın kendisiyle aynı adı taşıyan 88 yaşındaki kayınvalidesi Fadime Arslan'ı darp ettiği görüntüler şok etkisi yarattı.

Evdeki tüm olaylara şahit olan evin gelini Fidan Arslan, "İki yıldır evin geliniyim. Kayınvalidem ve eşim kayınpederimden yüz bularak Ebe nineye şiddet uyguluyordu. Ben de şiddete maruz kaldım ve 'Karışırsan seni keser, ormanlıkta saklarım' diye tehdit edildim. Kayınvalidem ebe ninemizi çok darp etti, sırtına vurdu, saçını çekti. Ben de 'Yapma anne' deyince benim de saçlarımı yoldu. Olay anından gizli görüntüler çekip akrabalarıma gönderdim. Gelip beni o evden kurtardılar." ifadelerini kullandı.

Saçlarındaki açıklığı kameralara gösteren 18 yaşındaki Fidan Arslan, yaşlı kadının öldüğü günle ilgili ise şu iddialarda bulundu:

"Kayınvalidem Ebe nineyi omuzlarına vurup saçlarını çekerek tuvaletten içeriye doğru getirdi. Kayınvalidemin elinde eşarp vardı. Kayınvalidem kayınvalidemi boğarak öldürdü. Kadını öldürdükten sonra kayınpederimle 'Oh dünya varmış' gibisinden rahat rahat yattılar. O kadının tutuklanmasını istiyorum..."

Manisalı korkunç gelin Türkiye'yi ayağa kaldırdı!

Konular Manisa darp