Meghan Markle'dan üzücü itiraf: "Çocuğumu kaybettim"

Prens Harry ve Meghan Markle çiftinden çarpıcı bir itiraf geldi. Markle, ikinci çocuğuna hamile olduğunu ancak düşük sonucu kaybettiğini açıkladı.

Meghan Markle'dan üzücü itiraf: "Çocuğumu kaybettim"

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD'de yaşama kararı alan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, İngiliz basınının manşetlerinden düşmüyor.

Attıkları her adımları yakından takip edilen çiftten uluslararası kamuoyunun gündemine oturan bir itiraf geldi. Sık sık ikinci çocuğuna hamile olduğuna yönelik iddialar ortaya atılan Markle, bu iddiaları acı bir gerçekle aylar sonra doğruladı.

ABD’nin önde gelen gazetelerinden New York Times’a bir makale yazan Markle, ikinci çocuğuna olan hamileliğinin düşükle sonuçlandığını duyurdu.

Tam tarih vermekten kaçınan ama her şeyin temmuz ayında bir sabah yaşandığını belirten Markle, “Her şeyin diğer sıradan günlerde olduğu gibi bir Temmuz sabahıydı. Kahvaltı yaptık, köpekleri besledim, vitaminlerimi aldım, kayıp çorabı buldum, masanın altına yuvarlanan kalemi aldım. Oğlumu beşiğinden almadan önce saçlarımı topladım” dedi.

‘OĞLUM KUCAĞIMDAYKEN DÜŞTÜM’

Archie’nin bezini değiştirdiği sırada şiddetli bir ağrı hissettiğini anlatan Markle, “Oğlum kucağımdayken yere düştüm. İkimizi de sakinleştirmek için ninni söylemeye başladım. İçimden bir ses bir şeylerin yolunda olmadığını söylüyordu. Biliyordum, ilk çocuğuma sarılırken, ikincisini kaybediyordum” ifadelerini kullandı.

‘NASIL İYİLEŞECEĞİZ?’

Hastaneye kaldırıldığını söyleyen Markle, “Saatler sonra hastane yatağında uzanıyor ve kocamın elini tutuyordum. Gözyaşlarımızla ıslanan avuçlarını hissettim ve eklemlerinden öptüm. Soğuk beyaz duvarlara bakarak nasıl iyileşeceğimizi hayal etmeye çalıştım” dedi.