Melisa Aslı Pamuk ve Oğuzhan Özyakup ayrıldı

İki yıldır süren aşklarını gözlerden uzak yaşayan Melisa Aslı Pamuk ile Oğuzhan Özyakup'tan sevenlerini üzen haber geldi.

Melisa Aslı Pamuk ve Oğuzhan Özyakup ayrıldı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre bu sonbaharda düğün yapmayı planladıkları konuşulan genç çift, sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı.

Her ikisi de Hollanda doğumlu olan 30 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk ile 28 yaşındaki Oğuzhan'ın ayrılık dedikodusu ise ikilinin birbirlerini Instagram'da takibi bırakmasıyla doğrulandı.

Başta yıldız futbolcunun ablası olmak üzere Özyakup Ailesi tarafından çok sevilen Melisa Aslı Pamuk, iddialara göre sevgilisinin sürekli erkek arkadaşlarıyla tatil planları yapmasından bunaldı.

ÖNCELİKLERİ KARİYER

İkilinin yakın çevresine güzel oyuncu, aşklarını sürekli gizli yaşamaktan da yıprandı. Her ikisi de kariyerlerine öncelik veren Melisa Aslı Pamuk ve Oğuzhan Özyakup'un ayrılık kararını da karşılıklı oturup konuşarak aldığı söyleniyor.

Evlilik haberleriyle hem sevenlerini hem de Beşiktaş taraftarını da mutlu eden ikilinin ayrılığı akıllara Kenan Doğulu'nun şarkısındaki "Bugün pamuk kalbinden taşınıyorum" sözlerini getirdi.

Çiftin barışması için araya güzel oyuncuyla çok yakın olan ünlü futbolcunun ablası Şermin Özyakup da girdi.