Merdan Yanardağ: "Cazgırlık yapmak bu eleştirileri bastıracak mı?"

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, “Yorumcuları ile TV’lerde bizi yaylım ateşine tutacaklar. Bunu her iki taraf da yapacak” diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i canlı yayına davet etti.

Merdan Yanardağ: "Cazgırlık yapmak bu eleştirileri bastıracak mı?"

TELE1'in haberine göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında muhalefeti ve gazetecileri hedef aldı.

Partisine ‘medya operasyonları’ çekildiğini iddia eden Akşener, “Yorumcuları ile TV’lerde bizi yaylım ateşine tutacaklar. Bunu her iki taraf da yapacak. Bir taraf başka türlü, öbür taraf başka türlü hakaret ediyor. Amaçları bizim hür ve müstakil olarak seçime girmemizi engellemek” diye konuştu.

“YANLIŞ GÖRDÜĞÜMÜZÜ ELEŞTİRECEĞİZ”

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ dün akşam TELE1 ekranlarında yayınlanan ’18 Dakika’ programında Akşener’i canlı yayında tartışmaya davet etti.


 

Yanardağ şu ifadeleri kullandı:

“Biz ortada bir yanlış varsa eleştirmeyecek miyiz? Cazgırlık yapmak bu eleştirileri bastıracak mı? Biz doğru bildiğimizi söyleme hakkına sahip değil miyiz? Bağırıp çağırıp hakaret edince, küfredince susacağımızı mı zannediyorsunuz? Öyle bir şey yok Meral Hanım. Bizi şimdi hizmete hazırlandığınız AKP iktidarı susturamadı. Siz hiç susturamazsınız. Kusura bakmayın biz yanlış gördüğümüzü eleştireceğiz. Niye rahatsız oluyorsunuz bundan? Fikriniz varsa gelin söyleyin. Buyurun size buraya davet ediyoruz. Anlatın bize, açık size ekranlarımız. Var mısınız?”